A PHP Error was encountered

Severity: 8192

Message: strpos(): Non-string needles will be interpreted as strings in the future. Use an explicit chr() call to preserve the current behavior

Filename: MX/Router.php

Line Number: 283

Backtrace:

File: /var/www/vhosts/bakfietscargo.nl/httpdocs/website/application/third_party/MX/Router.php
Line: 283
Function: strpos

File: /var/www/vhosts/bakfietscargo.nl/httpdocs/website/application/third_party/MX/Router.php
Line: 87
Function: set_class

File: /var/www/vhosts/bakfietscargo.nl/httpdocs/website/index.php
Line: 316
Function: require_once

Bakfietsenwinkel Ter Aar - Disclaimer

Disclaimer

Ondanks de constante zorg en aandacht die wij aan de samenstelling van de website van bakfietsenwinkel.com besteden, is het mogelijk dat de informatie die op de website wordt gepubliceerd onvolledig of onjuist is.


De informatie op de website van bakfietsenwinkel.com wordt regelmatig aangevuld en eventuele wijzigingen kunnen te allen tijde met onmiddellijke ingang en zonder enige kennisgeving worden aangebracht.


Een bezoeker van de website mag geen auteursrechtelijke beschermde werken of andere in de website opgeslagen informatie openbaar maken of verveelvoudigen zonder toestemming van bakfietsenwinkel.com.


Wij kunnen er niet voor instaan dat de informatie op de website geschikt is voor het doel waarvoor de informatie door u wordt geraadpleegd. Alle informatie, producten en diensten worden aangeboden in een staat waarin deze zich feitelijk bevinden en zonder enige garantie of waarborg ten aanzien van hun deugdelijkheid en geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins.


Wij sluiten iedere aansprakelijkheid uit voor enigerlei directe of indirecte schade, van welke aard dan ook, die voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van de website van bakfietsenwinkel.com, of met de tijdelijke onmogelijkheid om de website te kunnen raadplegen. Wij zijn ook niet aansprakelijk voor directe of indirecte schade die het gevolg is van het gebruik van informatie die door middel van de website van bakfietsenwinkel.com is verkregen.