Voor wie op zoek is naar een milieuvriendelijke en efficiënte manier om zijn goederen te vervoeren, is de elektrische bakfiets van Troy een prima optie. Deze moderne fiets is speciaal ontworpen om mensen te helpen zich gemakkelijk te verplaatsen. Ook wordt de elektrische bakfiets gebruikt om kinderen naar de kinderopvang te brengen. Hij wordt aangedreven door een krachtige 36V-motor die snelheden tot 32 km per uur kan halen, waardoor hij sneller is dan veel andere bakfietsen op de markt. De batterij gaat tot 50 km mee op een enkele lading, dus u hoeft zich geen zorgen te maken dat u onderweg zonder stroom komt te zitten.

Het frame van de elektrische bakfiets van Troy is gemaakt van een lichtgewicht aluminiumlegering waardoor hij gemakkelijk te hanteren en te manoeuvreren is in krappe ruimtes. Het comfortabele stuur geeft rijders uitstekende controle over de snelheid en richting van hun rit. Het grote draagvermogen zorgt voor voldoende opbergruimte voor al uw goederen die vervoerd moeten worden.

Waarom een elektrische bakfiets van Troy?

Of u nu een ondernemer bent die op zoek is naar een betrouwbare manier om goederen af te leveren of een particulier die op zoek is naar een milieuvriendelijke transportoplossing, Troy Electric Cargo Bikes heeft het voor u. Met hun moderne design, sterke constructie en robuust motorsysteem zijn deze elektrische bakfietsen ideaal om in een mum van tijd van punt A naar punt B te komen.

Het stevige aluminium frame zorgt ervoor dat je fiets licht genoeg is om te dragen, maar duurzaam genoeg om zwaar gebruik mee te gaan. Bovendien worden Troy elektrische bakfietsen geleverd met een ingebouwd batterijsysteem dat zorgt voor consistente prestaties en een maximaal bereik. De krachtige motor kan de meeste soorten terrein aan – heuvels, onverharde wegen of zelfs off-road – waardoor hij perfect is voor elk type reis.

Hoe duur is een Vogue Troy elektrische bakfiets?

Vogue Troy elektrische bakfietsen zijn het nieuwste op het gebied van groen transport en bieden berijders een stijlvolle en milieuvriendelijke manier om door de stad te reizen. Maar hoe duur is het om zo’n elektrische bakfiets aan te schaffen?

De kosten van een Vogue Troy elektrische bakfiets variëren afhankelijk van het model dat je kiest en welke functies je erbij wilt hebben. Over het algemeen beginnen hun instapmodellen bij € 1.599. Deze basismodellen zijn uitgerust met een motor van 500 W, verwijderbare accu, Shimano Altus-aandrijflijn met 7 versnellingen, LCD-display voor eenvoudige instellingen, voorvering en meer.

Als u iets luxer of beter presterend wilt, zijn er verschillende midden- en high-end modellen beschikbaar vanaf € 2.299 tot € 4.399.

Conclusie

Wilt u graag een kwalitatief goede elektrische bakfiets kopen? Dan is de elektrische bakfiets van Troy zeker een goede keuze.

Troy Elektrische bakfiets zwart-bruin 468 Wh

Troy-elektrische-bakfiets